Λίγα λόγια για εμάς

Το Εργαστήρι Τα Μελισσάκια άνοιξε τις χρωματιστές του πόρτες το 2014 και έχει φιλοξενήσει στους χώρους του από τότε δεκάδες παιδιά ηλικίας έως και 12 ετών. Οι δασκάλες και οι δάσκαλοι που πέρασαν από τα θρανία μας μοιράστηκαν με τα παιδιά πολλές όμορφες και δημιουργικές ώρες. Οι δραστηριότητες και τα μαθήματα που διδάχτηκαν τα παιδιά μέσα από το πλούσιο πρόγραμμά μας τούς έδωσαν έμπνευση και χρήσιμες γνώσεις τόσο για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους όσο και για τις καθημερινές ανάγκες τους στα μαθήματα του σχολείου.

Οι μικροί μαθητές του ΚΔΑΠ μας καθημερινά ασχολούνται με δραστηριότητες που οξύνουν τη φαντασία τους και διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες μέσα από μια ποικιλία μαθημάτων όπου τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και να δοκιμάσουν νέες δραστηριότητες.

Η συμμετοχή σε πάνω 7 διαφορετικές δραστηριότητες γίνεται χωρίς κόπο μιας και δεν χρειάζεται να αλλάξουν τα παιδιά 7 διαφορετικούς χώρους ή να χάσουν γονείς και παιδιά χρόνο σε μετακινήσεις μιας και σε έναν χώρο, στον χώρο μας, συνδυάζονται ποικίλες δράσεις και μαθήματα.

Στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο του ΚΔΑΠ μας οι αίθουσες αλλά και η αυλή είναι έτοιμες και υγειονομικά ελεγμένες ώστε να υποδεχτούν με ασφάλεια τα παιδιά για μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις αλλά και πολλή πολλή γνώση.

Παρά τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τής τόσο η διοίκηση όσο και το προσωπικό έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να δημιουργηθεί ένα δίκτυ ασφαλείας και προστασίας γύρω από τους ανεκτίμητους θησαυρούς σας, τα παιδιά σας.

Με όλη την απαραίτητη προετοιμασία αλλά και με συνεχή ενημέρωση, επαγρύπνηση και εγρήγορση καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα συνεχίζουμε το έργο μας και θα προσαρμοζόμαστε στις καθημερινές ανάγκες ώστε να είμαστε πάντοτε συνεπείς απέναντί σας.

Διαβάστε τον κανονισμό λειτουργίας μας

Με εκτίμηση,

Εκ της διευθύνσεως

Ελένη Κρητικού ιδιοκτήτρια ΚΔΑΠ